Uzgoj i prodaja Japanskih prepelica i Ljekovitih jaja
OPG PREPELICE PEREČINEC
Ivica Perečinec

Japanska prepelica (Coturnix japonica) uzgaja se zbog visoke nutritivne vrijednosti njezinih jaja i mesa. Spada u red sitne peradi.

U našim krajevima se još uvijek nedovoljno zna o uzgoju i koristi japanskih prepelica. Kao što sam naziv govori japanska prepelica je podrijetlom iz Japana, gdje je prvobitno bila cijenjena kao ptica pjevačica. Međutim, novu vrijednost japanska prepelica dobila je nakon što je otkrivena ljekovitost njezinih jaja i mesa.

OPG Prepelice Perečinec u ponudi nude:

 • PAKOVANJE jaja Japanske prepelice 12 kom - 15kn s pdv
  (pakovano u plastične kutijice zapremine 12 komada jaja, u svakoj kutiji jaja je deklaracija sa osnovnim svojstvima jaja i načinima njihove konzumacije)
 • PAKOVANJE jaja Japanske prepelice 20 kom - 25kn s pdv
  (pakovano u plastične kutijice zapremine 20 komada jaja, u svakoj kutiji jaja je deklaracija sa osnovnim svojstvima jaja i načinima njihove konzumacije)

 • PAKOVANJE mesa Japanske prepelice 5 kom - 18kn/po komadu prepelice
  ( pakovanje je u industrijski podložak od stiropora a omot je od prozirne folije, u jednom pakovanju se nalazi 5 očišćenih prepelica)
 • PAKOVANJE mesa Japanske prepelice 4 kom i 2 kom - 18kn/po komadu prepelice
  (pakovano na isti način kao i 5 kom)

 • STAKLENKA - Ukiseljena Jaja prepelice - 340gr, 300ml - 25kn

 • PAKOVANJE - Tjestenina (rezanci za juhu) s jajima Japanske prepelice  Opširnije: PONUDA LINKUzgojem Japanskih prepelica bavimo se od 2008. godine, a danas našu ponudu možete naći u većini najjačih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, sutra i u državama regiije.

 spar      interspar